• ค้นหา เพลงใหม่ เพลงออนไลน์ เพลงฮิต
 

ฟังเพลง คนบาปที่ฮักอ้าย - บิว จิตรฉรีญา (ฟังเพลงคนบาปที่ฮักอ้าย)


ฟังเพลง คนบาปที่ฮักอ้าย บิว จิตรฉรีญา ดู MV เพลง คนบาปที่ฮักอ้าย บิว จิตรฉรีญา ฟังเพลง คนบาปที่ฮักอ้าย บิว จิตรฉรีญา บ่อย ๆเลยอ่ะ เพราะ ชอบ เพลงคนบาปที่ฮักอ้าย บิว จิตรฉรีญา หามานาน กว่าจะได้ดู ดู MV เพลง คนบาปที่ฮักอ้าย บิว จิตรฉรีญา ดีจังที่ได้ ดู มิวสิควิดีโอ เพลง คนบาปที่ฮักอ้าย บิว จิตรฉรีญา ฟังเพลงออนไลน์
 


MVเพลง คนบาปที่ฮักอ้าย - บิว จิตรฉรีญา (ฟังเพลงคนบาปที่ฮักอ้าย)

เนื้อเพลง คนบาปที่ฮักอ้าย บิว จิตรฉรีญา


----------------------------------------------------------------------------------------

(เพลงช้า).......อ้ายมีเจ้าของ แต่น้องกะฮักคือเก่า แม่นไผสิเว้า ว่ามันบาปหยาบแน่อยู่เด้ หลงมักแฟนเขา อย่าเว้าใส่ให้ใจข่อยเพ โตบาปเป็นจั่งใดเด้ แต่น้องโอเค บาปก็ฮักอ้าย........

(เกริ่นลำ).......ละแนวหัวใจมักอ้ายแล้ว น้องขอลอดป่องแปว แม่นกรรมต้องน้องกะอย่า แม่นอ้ายมีภรรยา กะมาหาน้องได้ บ่ติอ้ายดอกแน่นอน ทางหัวใจอยากเอาค้อนฆ่าเมียพี่ให้ถึงตาย แต่สิเฮ็ดจั่งใด เฮาเป็นผู้มาลุ้น ได้แค่ซูนพอใจแล้ว............

.......กะส่างมันแล่ว ไผแซวกะบ่สนดอก ฉันนี้ขอบอก คนบาปกะมีหัวใจ บ่ได้แย่งของเขา แค่ชั่วคราวบาปได้จังได๋ แค่เห็นหน้าอ้าย หัวใจกะพอมีแฮง.......

......บ่อได้แสดง แม่นให้เป็นน้อยบ่ว่า คันแม่นอ้ายกล้า ป๊าเมียมาเฟียกับน้อง อย่าปล่อยให้เหงานั่งเศร้าน้ำตาไหลนอง อ้ายมีเจ้าของ แต่น้องกะฮักเบิ๊ดใจ.......

(ลำ).......เป็นไปได้ ให้ป๊าเมียมาสาเด้อคุณพี่ เป็นไปได้ ให้ป๊าเมียมาสาเด้อคุณพี่ แฮ่งแต่ดี ถืกใจอีน้องคองถ่าพี่ชาย คันแม่นอ้ายเลือกอยู่กับนาง อย่าคิดหยังอันเเนวความฮัก ให้พี่ชายเต็มร้อย บ่ได้ด้อยกว่าเขาดอกพี่ ของดีอีน้องสิยอให้พี่ชาย........

.......ย้อนฮักอ้ายหลาย บาปตายกะส่างเถาะหนา ไปแย่งเขามา เวรกรรมอย่าตามชาตินี้ ขอใช้ชาติหน้า แทนค่าแนวคนบ่ดี แต่ว่าชาตินี้ขอมีสุข ได้ครองใจอ้าย.........

.......ไทบ้านเว้าใส่ ปานข่อยสิงึดเจ้าแหม โนสนโนแคร์ ปากแปแปอย่ามาเว้าพื้น ได้มีความสุข กับอ้ายทั้งวันทั้งคืน มันกะสมพื้น ชีวิตของน้องแล้วหนา..........

(ลำ)......ป๋าสาป๋าเมียของอ้าย ป๋าสาป๋าเมียของอ้าย ทางหัวใจน้องสิเป็นคนเบิ่ง อย่าแบ่งเคิ่งผู้นั้นผู้นี้ ผู้นี้ น้อผู้นี้ ผู้นี้ บ่ดีแท้บ่าวพี่ชาย ไผเว้าใส่ว่าฉันเป็นคนบาป จงโปรดทราบบาปกะโตฉันดอก ฉันขอบอกมาฟังใกล้ใกล้ บาปกะมีหัวใจอยู่เด้อ้าย น้องนี้มักหลายผัวชาวบ้าน......................[จบ]----------------------------------------------------------------------------------------


ข้อมูลเพลง   

ชื่อเพลง: เพลง คนบาปที่ฮักอ้าย
ศิลปิน: บิว จิตรฉรีญา
อัลบัม: -
ค่าย: -
ประเภทเพลง: เพลงรัก
แนวเพลง: เพลงลูกทุ่ง-เพื่อชีวิต
  • พิมพ์เนื้อเพลง ส่งหน้านี้ให้เพื่อน
    ลิงค์หน้านี้ แจ้งปัญหาการใช้งาน
  • เพลงใหม่ เพลงใหม่มาแรง เพลงใหม่ล่าสุด   
    เพลงฮิต เพลงฮิตตลอดกาล   
    Valid XHTML 1.0 Transitional